fbpx
meer weten?

Antwoorden Op Brandende Vragen

We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit, hier onder hebben we er een paar op een rijtje gezet. Mocht je andere vragen hebben dan kun je deze hiernaast stellen!

De eerste afspraak die je maakt via Calendly is altijd vrijblijvend. We gaan samen even rustig zitten, jij doet je verhaal, wij doen ons verhaal en samen hebben we een prettig gesprek. Mocht je nog meer informatie of tijd nodig hebben dan kan dat natuurlijk altijd op een tweede vrijblijvende gesprek. Maak je geen zorgen, we doen niet aan verborgen kosten.

Een groeiend bedrijf heeft loyale klanten nodig, net als wij. Bij RocketCare zitten wij in het midden van alle ontwikkelingen. Jong, dynamisch, klantgericht en erg flexibel. Om loyale klanten te krijgen moet je professioneel en verzorgd voor de dag komen. Dat klinkt als een eerste sollicitatiegesprek, maar als een klant voor de eerste keer op jouw website/shop komt is de eerste indruk heel belangrijk. Wij doen er écht alles aan om jouw klanten dit gevoel te geven. Je kan altijd een vrijblijvende afspraak inplannen om te kijken of je samen met ons wil werken aan een nieuwe uitdaging.
Daar komt bij dat we absoluut geen hoofdprijs vragen voor onze diensten, mocht je interesse hebben in de prijsrichtlijnen, kan je deze hier vinden.

Met de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben we vooral eerst onszelf verder geholpen. Leren doe je door te doen en niet door stil te staan. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in: Klantenservice optimalisatie, merk identiteit, website/webshop ontwikkeling,  SEO & Brand Building

Uiteraard krijgt iedereen de beste zorg, bij RocketCare werk je met ervaren ondernemers die verstand hebben van de markt en de e-commerce branche. Met Sky-High Care krijg je het all-in-pakket, alle kennis en alle trucjes die onze experts in handen hebben kan je van profiteren. Meer informatie ontvang je tijdens een vrijblijvende afspraak.

Om te beginnen plan je een vrijblijvende afspraak in. Deze worden gehouden via Zoom. In deze meeting houden we een kort introductie gesprek en gaan we kijken wat jouw onderneming nodig heeft en hoe wij daar bij kunnen ondersteunen. 

Andere Vraag?