Skip to content Skip to footer
Opdracht:Martin HeemskerkOplevering:2022Live:Website bekijkenShare

B2BEyecare: Loepbrillen en benodigdheden voor professionals

Eind 2021 kwam B2BEyecare bij RocketCare terecht, met de vraag of er een nieuw logo inclusief huisstijl gemaakt kon worden. Na een prettige samenwerking en een mooi nieuw logo en huisstijl was het tijd voor de webshop. De webshop draaide op dat moment op Jimdo, aanpassingen op dat platform zijn langdradig en performance is niet echt sterk. Op aanraden van RocketCare zijn we overeengekomen om de nieuwe webshop via Shopify te bouwen. Shopify is erg handig voor webshop eigenaren die de touwtjes zelf in hadden willen houden.

Alle producten moesten uit Jimdo overgezet worden naar Shopify en de nieuwe huisstijl moest worden toegepast. We hebben bij het bouwen van de webshop vooral gefocust op klantgemak. In de oude webshop was het relatief lastig om een loepbril te zoeken en alle specificaties daarvan te vinden. Op de nieuwe product pagina staat alles netjes onder elkaar én kan de klant heel erg makkelijk een prescriptie invullen. Met de Infinite Options plugin hebben we een uitgebreid keuzemenu opgezet waarin alles makkelijk en snel ingevuld kan worden. De informatie komt simpel en duidelijk in de back-end terecht. De brillen worden vervolgens op maat gemaakt en opgestuurd.

Met Shopify Metafields hebben we er voor gezorgd dat je heel makkelijk kan filteren op de verschillende specificaties per bril. Bij elke bril horen 7 verschillende metafields, de klant kan op de categorie-pagina makkelijk zoeken op voorkeur.

product filter metafields shopify

Om nog maar even in het klantgemak te blijven hebben we een product quiz gemaakt die nieuwe klanten precies kan doorverwijzen naar de juiste loepbril. Na een 6-tal vragen krijg je een advies op basis van je antwoorden.

shopify product quiz

Wil je ook een webshop op maat laten maken? Neem contact met ons op!