Skip to content Skip to footer
Valtes - Merk Identiteit & Website
OpdrachtValtes Care B.V.Oplevering2023Share

Valtes: Een unieke health tech startup

Valtes is een mantelzorg health tech start-up en de meest revolutionaire ontwikkelaar van modulaire, toegankelijke technologie om te voorzien in vrijheid, veiligheid en gezondheid. In september 2022 kwam Valtes bij RocketCare met de vraag of wij de ideeën die ze hadden om konden zetten in werkelijkheid. Van de naam tot de website, wij hebben de volledige merk identiteit opgezet en uitgevoerd. Zodat deze startup visueel net zo bevlogen is als in de praktijk.

De naam Valtes haalt haar inspiratie uit Vesta (godin van het haardvuur, van de huiselijke haard, eendracht en de veiligheid in de staat)

Na het bedenken van de naam en het logo was het tijd om het product te vertalen naar een informatieve en overtuigende website. Zoals vaak het geval is bij startups, zijn er veel ideeën, veel mogelijkheden en uitwerkingen. Door de strakke communicatie tussen de Valtes founders en RocketCare hebben we de essentie van het bedrijf in een overzichtelijke website gerealiseerd.

Alle visuals op maat gemaakt om het product zo goed mogelijk te tonen

De website is uitgerust met veel visuele elementen, informatieve ontdekkingspagina’s zoals het Kenniscentrum en een unieke customer journey, om de juiste groep klanten de juiste informatie te serveren. Neem zelf eens een kijkje en ontdek de plannen van deze unieke startup.

Ontzettend blij met de website en andere producten die RocketCare voor ons heeft ontwikkeld. RocketCare weet heel goed een abstract concept samen naar een concreet en hoger plan te brengen. Bovendien zijn ze altijd behulpzaam en bereikbaar, en weten ze je altijd te helpen met welk vraagstuk op communicatiegebied dan ook.

Erjen Derks (CEO Valtes)

Wil jij jouw startup ook een frisse uitstraling geven en een duidelijke website bieden? Maak meteen een afspraak.