Skip to content Skip to footer
Webdesign in Beilen

Website laten maken in Beilen?

De bedrijven schieten nog steeds de grond uit. Jouw fantastische ideeën kunnen in 2022 niet achterblijven zonder een website. Bij RocketCare maken we websites voor iedereen. Van websites voor start-ups tot zzp'ers. Website laten maken, maar weet je nog niet waar je moet beginnen? Wij helpen je verder:

even voorstellen

RocketCare Creative Web Solutions

Webdesign is voor ons meer dan een website ontwerpen. We willen dat de website voor je werkt. Als lokale ondernemer uit Beilen, maar ook door het hele land of zelfs internationaal.

01. Wat wil je bereiken?
02. Website voor jou laten werken
website laten maken

Wat wil je bereiken?

Het is enorm belangrijk voor jou om precies te weten wat je met de website wil bereiken. Tijdens het ontwikkelen van de website is het ook belangrijk om dit onderdeel overal te benadrukken.
Laat je een lokale website maken in Beilen, bijvoorbeeld?
Als jij je alleen focust op regio Beilen en omstreken, dan moet je website hier ook gefocust op zijn. Ben jij bijvoorbeeld een schoonheidssalon en wil je meer klanten genereren met je website? Zorg dan dat websitebezoekers zien wat je doet, waar je dit doet en wat anderen van jouw services vinden!

voorbeeld

Webdesign Beilen
Barbier Marquis

Voor een lokale barbier in Beilen hebben we een website ontwikkeld. Zijn meeste klanten komen uit Beilen en omstreken. Om twijfelende klanten over te halen hebben we op de website een "Tevreden Klanten" kopje gemaakt:

tevreden klanten sectie webdesign

Dit zorgt voor vertrouwen en een prettige ervaring op de website. Op de website word je op 6 verschillende plekken gedirigeerd naar "Afspraak Maken". Dit is natuurlijk het doel van de website!
Dit is exact waarom het DOEL van je website vooraf belangrijk is.
Als je al een website hebt, is het doel duidelijk voor iemand die voor de eerste keer op jouw website komt?

webdesign

Website voor jou laten werken

Veel websites van bedrijven worden niet onderhouden. Dit zorgt er voor dat ze niet actueel zijn en er gedateerd uit zien. Zelfs als lokale website eigenaar moet je hier iets aan doen! Jouw website is het visitekaartje van je bedrijf. En als deze niet werkt of klopt, dan schrikt het juist potentiële klanten af.

Wat gebeurt er als jouw website wel actueel is en een strak webdesign heeft? Jouw website trekt meer bezoekers. Omdat je website meer bezoekers trekt, zal je meer afspraken of offertes krijgen. Dit levert natuurlijk meer werk en meer geld op.

Maar het belangrijkste is dat die website jou geld oplevert, in plaats van kost.

website laten maken

Wat kost een website?

De prijs van een website kan heel erg uiteen lopen. Het hangt er van af wat je wil bereiken met je website en hoe veel pagina's deze nodig heeft. We geven je een indicatie:

Website laten maken

vanaf
€500

Een simpele website waar klanten je kunnen vinden en contact kunnen opnemen hoeft niet duur te zijn:

  Homepagina
  Over Bedrijf
  Blogs
  Contact opnemen
  Beveiliging & SSL certificaat
  Je hoeft niks zelf te regelen!

Neem contact op   

populair

Website op maat

Offerte aanvragen

Wil je een uitgebreide website? We horen graag je plannen met een kopje koffie!

  Volledig Website Plan
  Website op maat
  100% gericht op jouw doel
  Volledige service van A - Z

Offerte aanvragen  

Contact opnemen

Op zoek naar webdesign in Beilen?

Wil je meteen beginnen of heb je nog vragen? Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk!