Skip to content Skip to footer

Meer klanten met een nieuwe website.

REVIEWS

Wij streven naar succes:

Geen trucjes of half resultaat.
We leveren een volledige website tegen een all-in prijs.

Uitstekend
Gebaseerd op 8 recensies
Erjen Derks
Erjen Derks
06/03/2023
Ontzettend blij met de website en andere producten die RocketCare voor ons heeft ontwikkeld. RocketCare weet heel goed een abstract concept samen naar een concreet en hoger plan te brengen. Bovendien zijn ze altijd behulpzaam en bereikbaar, en weten ze je altijd te helpen met welk vraagstuk op communicatiegebied dan ook.
Vincent Gorissen
Vincent Gorissen
25/10/2022
Recent heb ik door Dani van RocketCare een website laten ontwikkelen. Dit is naar volledige tevredenheid verlopen, hij denkt mee, is zeer behulpzaam en is professional die weet waar hij het over heeft. Als je opzoek bent naar een website of webdesign dan is RocketCare wat mij betreft een absolute aanrader!
Mike de Pee
Mike de Pee
20/10/2022
RocketCare heeft me geholpen met aanpassingen aan mijn website, bedankt voor de service.
B2B Eye Care
B2B Eye Care
13/09/2022
Dani heeft twee compleet verschillende websites voor mij gemaakt. Loepbrilvergelijken en b2beyecare Zowel de vergelijking pagina, als de webshop werken beide perfect. Samen met zijn collega's bieden ze een breed aanbod. En helaas is dit in de wereld van websites maken en onderhouden echt nodig.
Zakaria Ahmad
Zakaria Ahmad
14/07/2022
Super goede website de meeste klanten vinden het heel simpel en idiaal n
Floris Hendrickx
Floris Hendrickx
27/06/2022
RocketCare heeft mijn Shopify website helemaal gefinetuned naar mijn wensen. De communicatie is enorm goed en ze gaan door totdat je helemaal tevreden bent! Wil je een goed converterende website dan is het zeker een aanrader om je website door hun te laten ontwerpen, maken of aanpassen.
davy poelman
davy poelman
20/04/2022
Ontzettend goed werk geleverd! Dani helpt je overal mee en levert het zoals jij dat wilt, een call inplannen onverwachts is ook geen probleem. Ik ben je ontzettend dankbaar en ik zal zeker mensen door verwijzen als ze een professionele webshop nodig hebben!
SP Online
SP Online
05/04/2022
RocketCare heeft ons geholpen een e-commerce merk op te zetten en deze binnen 1.5 jaar uit te bouwen en op te schalen. Een prettige all-in samenwerking waarbij RocketCare maandelijks met nieuwe features en ideeën kwam. Prettige samenwerking gehad de afgelopen 1.5 jaar!

Dani, en het RocketCare Team, heeft mij geholpen met twee websites. Een webshop en een vergelijkingspagina. Beide zijn erg mooi en functioneel geworden. Dani houdt met veel dingen rekening waar een leek niets van af weet. Daarnaast is de communicatie soepel gebleken. Dit wil nog wel eens anders zijn bij andere aanbieders. Een tevreden klant. Chapeau!

Martin Heemskerk

Martin Heemskerk

Webshop & Website

Bedankt Dani! Super goede website. Véél klanten zeggen dat het gebruik van de website heel makkelijk en handig is.

Barbier Marquis

Barbier Marquis

Website
POPULAIR!

all-in website op maat

Op aanvraag

   We denken van A-Z mee
   Strategisch website plan
   Eenmalig bedrag (of termijnen)
   Geoptimaliseerd voor Google
   Geschikt voor alle apparaten
   Gemaakt om klanten te genereren

Offerte aanvragen  

Een website moet voor je bedrijf werken!

Bij RocketCare zijn we zelf ondernemers, Dani weet als geen ander hoe het is om (een of meerdere) bedrijven te onderhouden. Je wil (te) veel, te weinig tijd en als je iets wil, wil je het snel én goed. Daarom werken wij met één afgesproken bedrag waarvoor je alles krijgt.

Recent opgeleverde websites:

All-in website laten maken?

We laten graag horen wat we voor je kunnen betekenen!

Bij een startup kunnen we een A-Z pakket leveren. Van logo en huisstijl tot website. Neem contact met ons op en leg je plannen zo goed mogelijk uit. We staan ook altijd open voor een kop koffie!

Voor servicegerichte bedrijven is het heel belangrijk dat de UX (User Experience) op je site leidt tot: meer offerte aanvragen, meer klantcontact en een gestroomlijnd proces. Voor servicegerichte bedrijven maken we duidelijke en converterende websites. We vinden het belangrijk dat jij als ondernemer niet meer hoeft om te kijken naar je website. Jouw website werkt voor jou.

Het korte antwoord is: absoluut. We denken graag met je mee. Naast het ontwikkelen van websites en logo’s hebben we al heel erg veel bedrijven voorbij zien komen. We weten dus wel het een en ander over het beginnen van een bedrijf. We bieden je graag de juiste ondersteuning en staan altijd open voor vragen.

We zorgen er ALTIJD voor dat jouw website werkt op ALLE apparaten. Het is heel erg belangrijk dat jouw website waar dan ook werkt.

Ja! We staan er altijd voor open om nieuwe markten te ontdekken. Uiteindelijk ligt de essentie van een website bij het resultaat. We deinzen niet terug voor een nieuwe uitdaging.

Dat is geen probleem. Wij zijn er voor je! Stel ons gerust alle vragen die je wil stellen via het contactformulier op deze pagina. We reageren binnen 24 uur!

Contact opnemen

Website laten maken?

Vul je naam, e-mailadres, bedrijfsnaam en wat extra informatie in. We zullen binnen 24 uur contact met je opnemen!

Stuur je liever een appje? Gebruik het onderstaande nummer.