Skip to content Skip to footer
Zoekmachine optimalisatie

Betere vindbaarheid met SEO

Het doel van zoekmachine optimalisatie (SEO) is een betere vindbaarheid op Google. Door strategische organische groei, behaal je meer omzet, offerte aanvragen en websitebezoekers. Voor serieuze bedrijven is SEO en online vindbaarheid onmisbaar.

WAAROM SEO?

Waarom SEO belangrijk is:

Hoe hoger je in Google staat, hoe meer bezoekers, des te groter de kans op conversie. Zo simpel is het. Maar zonder de juiste aandacht zal je dat niet zo makkelijk bereiken.

01. Strategische SEO doelen
02. Gericht op conversie
SEO CASE

Webshop SEO groei in 6 maanden:

Voor een webshop in de slaaptextiel niche (Zelesta.nl) hebben we in een korte tijd al een sterke groei kunnen realiseren. Het resultaat van SEO verschilt per onderneming, uiteindelijk is het altijd een goede keuze en zal het altijd meer klanten opleveren.

SEO

Veelgestelde vragen over SEO:

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is het proces van het optimaliseren van je website om hoger te scoren in zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s). Op deze pagina’s wil je scoren op relevante zoekwoorden en zinnen. SEO is belangrijk omdat het je website helpt om beter zichtbaar te zijn voor mensen die naar je producten of diensten zoeken. Hier zijn de drie belangrijkste dingen die je moet weten over SEO:

  • SEO helpt je om meer verkeer naar je website te krijgen: Door hoger te scoren in SERP’s krijg je meer klikken en bezoeken naar je website, wat kan leiden tot meer leads, conversies en inkomsten.

  • SEO is kosteneffectief: Vergeleken met andere vormen van digitale marketing, zoals pay-per-click advertising, is SEO op de lange termijn vaak meer kosten effectief.

  • SEO is een doorlopend proces: SEO is niet eenmalig; het vereist voortdurende inspanningen om je website geoptimaliseerd en up-to-date te houden met de nieuwste best practices.

SEO werkt door verschillende elementen van je website te optimaliseren, zowel on-page als off-page, om hem aantrekkelijker te maken voor zoekmachines zoals Google. Hier zijn de drie belangrijkste dingen (in een notendop) die je moet weten over hoe SEO werkt:

  • On-page SEO: On-page SEO verwijst naar het optimaliseren van de inhoud en structuur van je website zelf, inclusief zaken als zoekwoordenonderzoek en optimalisatie, metatags, paginatitels en interne links.

  • Off-page SEO: Off-page SEO verwijst naar het optimaliseren van externe factoren die de zoekmachine rankings van je website kunnen beïnvloeden, zoals backlinks van andere websites.

  • Algoritmen: Zoekmachines als Google gebruiken complexe algoritmen om te bepalen welke websites hoger in de SERP’s komen te staan, waarbij rekening wordt gehouden met factoren als relevantie, autoriteit en gebruikerservaring.

Wij werken met maandelijkse retainers, dat betekent dat je elke maand een standaard bedrag betaalt waarmee wij aan de slag gaan. Dit is maandelijks opzegbaar en je zit nergens aan vast. De prijs verschilt enorm per project, grote webshops hebben vaak een groter budget en hogere urgentie, terwijl een lokale onderneming een kleiner budget heeft en binnen een paar jaar wil groeien.

We kijken altijd specifiek naar de situatie en bieden een voorstel op maat aan.

Het korte antwoord is: absoluut. Zoals bij elke opdracht die wij aannemen kijken we eerst of het een match is tussen jou en RocketCare. Elke website die een dienst of product te bieden heeft, heeft baat bij SEO. Je kan beter eerder beginnen dan te laat!

Dat is geen probleem. Wij zijn er voor je! Stel ons gerust alle vragen die je wil stellen via het contactformulier op deze pagina. We reageren binnen 24 uur!

Contact opnemen

Mijn website vindbaar maken

Wil je meteen beginnen of heb je nog vragen? Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk!